Conversie gerichte landingspagina bouwen - Skitle CMS

CONVERSIE GERICHTE LANDINGSPAGINA'S

Snel Een Conversie Gerichte Landingspagina Bouwen

Plan een demo
Landingspagina bouwen

Geen coding-skills nodig

Een conversie gerichte landingspagina bouwen? Geen developers meer nodig. Ieder persoon uit jouw team kan een landingspagina bouwen zonder kennis van coderen.

A-B Testen

Dupliceer eenvoudig jouw landingspagina in meerdere ontwerpen en test deze bij de eindgebruiker voor een betere conversieratio op jouw ads.

Gemakkelijk te integreren

Koppel jouw landingspagina's eenvoudig met alle tools die je nodig hebt. Van statistieken tot tracking-codes. Aan alles is gedacht.

De Ultieme Landingspagina Bouwer

Drag & Drop pagebuilder

Van idee tot resultaat in enkele klikken.

Landingspagina bouwen? De Skitle Editor is innovatief en uniek in zijn soort. Binnen enkele minuten heb je een landingspagina gebouwd welke aansluit bij jouw visie en bedrijfsvoering. En dat alles zonder ook maar enige kennis van coderen.

Conversie gerichte Landingspagina Bouwen
AB Testen landingspagina

A-B Testen

Ontdek wat werkt

Dupliceer eenvoudig jouw landingspagina, sectie of component en test wat werkt voor jouw doelgroep. Maak daarnaast gebruik van onze marketingdoeleinden om deze statistieken in kaart te brengen.

Tover Bezoekers Om In
Daadwerkelijke Klanten

Formulieren toevoegen aan Landingspagina

Formulieren

Maak connectie met jouw bezoeker door gebruik te maken van slimme formulieren. Maak gebruik van diverse velden en pas het formulier aan binnen jouw wens en huisstijl.

Formulieren toevoegen aan Landingspagina

Voeg nieuwsbrieven toe

Laat bezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief, sla deze contactpersonen op en bouw eenvoudig en snel aan jouw mailinglijst.

SEO en Marketing Landingspagina

Meten is weten

Professionele dashboards met analyse tools om de resultaten van jouw website of landingspagina te meten. Verbind jouw website gemakkelijk met Google Analytics, Google Tag Manager of Meta Pixel voor optimale tracking.

Bouw je eigen landingspagina

Integreer je marketing tools

Koppel eenvoudig jouw marketing tools zoals Mailchimp of Active Campaign door gebruik te maken van onze widgets of API module en houd het contact met je klanten op pijl.

Hebben wij je interesse weten te wekken?

Plan demo
Goed vindbare landingspagina bouwen

SEO & SNELHEID

Snelle en SEO geoptimaliseerde landingspagina's

Skitle is een headless CMS en dus geoptimaliseerd voor snelheid. Alle landingspagina's die je maakt laden dus razendsnel en zijn voorzien van vele SEO tools om goed gevonden te worden binnen de zoekmachines.

Klaar Om Jouw Bezoekers Om Te Zetten In Klanten?

Plan een demo