Het verhaal achter
Skitle CMS

Over Ons

Al meer dan 15 jaar hielden drie webagency's Supertof , Webvanced en Webcode zich bezig in de webdesign, web development en online marketing business. In 2018 kruiste de wegen van deze drie partijen elkaar en ontstond er een samenwerking. Dat moment nog ieder onder zijn eigen vlag.

Al snel werd duidelijk dat alle drie de bedrijven tegen dezelfde problemen met hun klanten aanliepen. Werken met verschillende systemen waarbij de klanten het moeilijk vonden om hun eigen website zelf aan te passen en te onderhouden.

Uit deze frustratie is in 2019 gekozen om de krachten van deze drie bedrijven te bundelen en een nieuwe bedrijf op te richten genaamd BlockzApps. Skitle Headless CMS werd als eerste digitale product van BlockzApps in de markt gezet.

Dankzij onze krachtige technologie maken wij het voor iedereen mogelijk om online aanwezigheid te creëren zonder ook maar enige kennis van coderen te hoeven hebben.

Of het nu de eerste keer is dat je een website maakt of dat je een gerenomeerd web agency bent, Skitle CMS heeft alle functies in huis om een professionele website te maken welke tevens goed vindbaar is binnen de zoekmachines en gericht zijn op het draaien van conversies (bezoekers omzetten naar klanten).

Onze
Missie

Kleine ondernemers zijn het hart van onze samenleving. Normen, waarden, menselijkheid en principes vormen bij deze ondernemers de basis van nieuwe innovatieve ideeën.

Wij helpen graag mee om deze ideeën om te zetten naar een werkbaar online product en jouw onderneming online succesvol te maken.

Dit doen wij doormiddel van het inzetten van onze digitale producten die jouw als ondernemer vooruit helpen. Op deze manier kan jij je volledig focussen op je onderneming en zorgen wij voor de rest. Want dat is immers het belangrijkste.

Één van deze producten is onze drag & drop page builder waarmee je binnen enkele minuten je eigen website in elkaar kunt zetten. Kom je er niet uit? Geen probleem! Wij staan voor je klaar om je te helpen met jou online doelstellingen.

Waarom? Omdat wij houden van ondernemers zoals jij!

"Ik werk nu een aantal jaar met het Skitle CMS en het is eenvoudig, snel en functioneel makkelijk te gebruiken. Daarnaast reageert de klantenservice altijd heel snel en helpen ze je goed. Ik heb nu vier websites lopen in Skitle en mijn conversie is enorm gegroeid. Skitle overtreft mijn verwachtingen"

Jos Moes
Website eigenaar - Graveerlab

Start Vandaag Nog Met Jouw Complete Website Oplossing

Plan een demo