Eenvoudige maar effectieve website laten maken - Skitle CMS

DESIGN SERVICE START

Een Eenvoudige Maar Effectieve Website Laten Maken?

Een Online Visitekaartje Tegen Een Scherp Tarief

Jij bent net gestart als ondernemer of hebt niet zoveel budget maar wil wel online aanwezig zijn voor je klanten? Dan is design service start voor jou de beste oplossing.

In ons start pakket maken wij gebruik van één template op basis van een one page design (één pagina). Deze template wordt door onze experts voor jou klaargezet en voorzien van je logo en gewenste kleuren pallet. Hierna kun je deze zelf vullen met jouw teksten en foto's door gebruik te maken van onze drag & drop website bouwer.

Kom je er niet helemaal uit? Dat is natuurlijk geen probleem. Onze collega's staan klaar om je te helpen bij jouw online succes.

Meer informatie over start?

Inbegrepen Binnen Ons START Pakket

Design binnen jouw huisstijl

Conversiegerichte template

One Page Design (Één pagina)

Onze experts zetten je omgeving klaar

Conform jouw logo & kleuren

Goed zichtbaar op ieder apparaat

Je website zelf vullen en aanpassen

Gebruikersvriendelijk CMS systeem

Op basis van Skitle Start pakket

Beheer je pagina

Maak gebruik van addons (Mailchimp, Whatsapp, Instagram)

Inclusief updates & onderhoud

Veilige omgeving

Inclusief SEO & Marketing tools

SEO & Marketing tools

Makkelijk te gebruiken SEO tools

Google Analytics, Tag Manager & Facebook Pixel

Razendsnelle laadtijden

Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid

Automatische redirects bij wijzigen url

Reviews

Functies

Drag & Drop website bouwer

Makkelijk te gebruiken text editor

Call to action buttons

Toegang tot onze appstore

Foto gallerij

Contactformulier

Standaard één taal (meerdere mogelijk)

Ons start pakket heb je al vanaf:

€495,-

Start nu met jouw website

Stap 1: Persoonlijke demo

Wij houden van een persoonlijke aanpak en maken daarom graag even tijd om kennis met je te maken. In een kort online videogesprek van 30 minuten leren we elkaar beter kennen en presenteren wij jou een demo van Skitle CMS.

Stap 2: De Kick-off

Na de demo sturen wij jou onze one page website template toe zodat je weet je hoe je website er uit komt te zien. Tevens vragen wij je jouw logo en huisstijl aan ons toe te sturen.

Stap 3: Design & Realisatie

Binnen enkele werkdagen staat het ontwerp van jouw website voor je klaar. Met behulp van onze handleiding en knowledgebase ga je zelf aan de slag met het vullen van je website. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem wij zijn staan paraat om je te helpen.

Stap 4: Online met je website

Heb je alles afgerond! Te gek! Dan is het nu tijd om jouw website live te zetten. Wij lopen alles nog even grondig door en koppelen een go-live datum aan je terug. Na akkoord wordt jouw website live gezet en zorgen wij dat deze wordt aangemeld bij Google. Natuurlijk onder jouw eigen domeinnaam.

Ga Voor ONLINE SUCCES Met Onze Aanvullende Diensten

Met een Skitle abonnement heb je direct toegang tot al onze apps zoals een Blog module, Portfolio, Slider of één van onze andere modules. Daarnaast helpen wij jou ook graag op het gebied van extra services:

Logo & Huisstijl Ontwerp

Net begonnen met je onderneming of een frisse wind door je oude huisstijl? Onze grafische partners helpen je graag bij het ontwerpen van professioneel logo en/of huisstijl welke aansluit bij jouw bedrijfsvoering en doelgroep. Natuurlijk trekken we dit gelijk door in je nieuwe website.

Schrijven van SEO / Web teksten

Is het schrijven van teksten niet je sterkste kant of heb je hier gewoonweg geen tijd voor? Onze copywriters schrijven gemakkelijk leesbare teksten welke ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines.

Fotografie

Heb je nog geen professionele foto's voor op jouw website? Geen probleem! Onze fotograaf legt jouw bedrijf vast op een manier die aanspreekt en aantrekt.

Online Marketing

Goed gevonden worden in de zoekmachines of social media? Onze marketing partners denken graag met je mee. Op basis van een bewezen strategie wordt jouw doelgroep bereikt en zullen jouw conversies toenemen. Tijdelijk met een gratis quickscan van jouw website.

Snel Online Met
JOUW WEBSITE?

Wil je meer informatie welke mogelijkheden Skitle voor jouw bedrijf kan bieden? Wij denken graag met je mee en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vertel iets meer over jezelf, dan nemen wij contact met je op en vertellen wij alles over ons. Geheel vrijblijvend, want wij helpen ondernemers als jou graag!

Meer dan 300 tevreden klanten

Gericht op conversies (klanten)

Meer dan 15 jaar ervaring

Inclusief hosting, updates & onderhoud

Makkelijk aan te passen zonder programmeerkennis