Bedrijfswebsite maken

Bedrijfswebsite maken? Met Skitle CMS zorg je ervoor dat je binnen no-time jou website online hebt.
Zorg voor een professionele indruk en lanceer nu jou bedrijfswebsite met Skitle.

Plan nu een demo
Bedrijfswebsite maken

Bedrijfswebsite maken - De complete oplossing vind je bij Skitle.

Drag-and-Drop Editor

Met onze op maat ontworpen websitebouwer kunt u zelf een professionele website maken, zonder dat u technische kennis of ervaring nodig heeft. Onze eenvoudige editor stelt u in staat om snel en gemakkelijk uw website vorm te geven en uw online aanwezigheid te versterken

Bedrijfswebsite-laten-maken
Afspraak module website

Templates

Met onze intuïtieve editor kunt u gemakkelijk uw eigen website maken. U kunt kiezen uit een breed scala aan templates, die u de flexibiliteit bieden om uw bedrijf op maat te presenteren aan uw doelgroep.

Hoge ranking in Google

Geef jouw bedrijfswebsite extra glans met onze geavanceerde online tools. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekmachines, waardoor potentiële klanten je gemakkelijk en snel kunnen vinden. Kies voor ons platform en bouw een indrukwekkende website die jouw bedrijf de online aanwezigheid geeft die het verdient!

Goed vindbare website maken

Integreer je favoriete apps met Skitle.

Bedrijfswebsite maken - jou bedrijfswebsite verbinden met je favoriete apps? Dat kan met Skitle CMS.

LinkedIN

LinkedIN

Connecties zijn enorm belangrijk in de bedrijfswereld. Met onze LinkedIN integratie verbind je met gelijkgestemden. Zo vorm je jouw eigen professionele community, met andere vakmensen.

calendar%20(2)

Maak online afspraken

Bij ons plan je jou afspraken eenvoudig online. Bied je klanten de mogelijkheid om moeiteloos een afspraak met een van jouw medewerkers te laten maken.

mailchimp

Mailchimp

Websitebezoekers omzetten naar bezoekers die van jou zijn? Trek nieuwe klanten aan met het #1 merk voor e-mailmarketing en automatisering. Mogelijk gemaakt door onze Mailchimp integratie.

Het optimaliseren van uw bedrijfswebsite.

SEO verbeteren: Zorg ervoor dat uw website goed aansluit bij zoekmachines (SEO). Gebruik relevante zoekwoorden in uw content, meta-tags en URL-structuren.

Controle over 'Mijn Bedrijf' pagina : Neem de leiding over uw Google Mijn Bedrijf-pagina. Vul deze met alle essentiële gegevens, zoals openingstijden, locatie en kwaliteitsfoto’s.

Lokale vindbaar zijn: Focus op het verbeteren van uw lokale zoekmachineoptimalisatie. Zorg ervoor dat uw bedrijf goed wordt weergegeven in lokale bedrijvengidsen en beoordelingsplatforms.

Reviews & Feedback: Motiveer tevreden klanten om hun feedback te delen op platforms zoals Google, LinkedIN en Facebook. Positieve reviews kunnen aanzienlijk bijdragen aan uw online aanwezigheid.

Sociale Media: Blijf een actieve aanwezigheid op sociale mediaplatforms waar uw doelgroep zich ophoudt. Deel regelmatig updates, boeiende afbeeldingen en exclusieve promoties.

Blogging: Creëer waardevolle content op uw website, variërend van blogs over bijvoorbeeld inzichten in marketing en Google Trends, samen met de huidige trends in de bedrijfswereld.

Adverteren: Overweeg de plaatsing van online advertenties, zoals Google Ads of strategische socialemediacampagnes, om uw zichtbaarheid te vergroten.

Device-vriendelijk design: Zorg ervoor dat uw website naadloze functionaliteit biedt op verschillende mobiele apparaten. Dit is onmisbaar voor het opbouwen van een sterke online aanwezigheid in het huidige digitale landschap.

Optimalisatie bij uw bedrijfswebsite maken.
Bedrijfswebsite maken doe je zo.

Zo maak je een bedrijfs website:

  1. Vraag een demo aan om onze websitebouwer uit te proberen. Als het bevalt, maken we een demo-account voor je aan!

  2. Tijd om je website te laten maken! Bekijk de beschikbare sjablonen en kies er een die past bij de stijl van je bedrijf. Pas kleuren en afbeeldingen aan naar wens.

  3. Zorg ervoor dat je de belangrijkste info toevoegt, zoals openingstijden, locatie, diensten en prijzen. Zo kunnen klanten makkelijk vinden wat ze nodig hebben.

  4. Voeg referenties toe van case studies over bedrijven die je hebt geholpen om potentiële klanten een indruk te geven van je vaardigheden en stijl.

  5. Optimaliseer uw site zodat u ervoor zorgt dat uw website hoog in de zoekmachines komt te staan.

  6. Zorg ervoor dat je website goed werkt op zowel desktop als mobiel. Dit is belangrijk voor een goede gebruikerservaring.

Plan nu een demo

Waarom kiezen voor Skitle CMS?

Waarom je zou moeten kiezen voor Skitle CMS, onze drag & drop websitebouwer, voor het bouwen van jou bedrijfswebsite...

Waarom kiezen voor Skitle CMS met uw bedrijfswebsite?

Waarom...

Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig om je website te bouwen en te beheren.

Je kunt uw klanten makkelijk laten bestellen, boeken of contact opnemen met een formulier of een knop op uw website.

Je kunt uw bezoekers informeren en overtuigen met uw producten, diensten, prijzen, contactgegevens, locatie en openingstijden.

Je kunt uw website geschikt maken voor alle apparaten, zodat u een optimale gebruikerservaring kunt bieden.

Bedrijfswebsite voorbeelden

Even geen creatieve flow om een website te maken? Geen zorgen, bekijk hieronder hoe onze klanten hun bedrijfswebsite hebben vormgegeven met Skitle.

Business-website-maken
Corperate-website-maken
Website-maken-voor-bedrijven

Bedrijfswebsite maken FAQ

Onze websitebouwer is uitgerust met geavanceerde tools om je bedrijfswebsite te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in je content, het aanpassen van meta-tags en het creëren van een duidelijke URL-structuur. Daarnaast genereren we automatisch een sitemap, wat zoekmachines helpt bij het indexeren van je content en het verbeteren van de zichtbaarheid van je bedrijf.

Absoluut, onze websitebouwer voor bedrijven is ontworpen met het oog op naadloze integratie. We bieden handige tools en instructies om je bestaande inhoud, zoals teksten en afbeeldingen, over te zetten naar je nieuwe website. Hierdoor kun je snel aan de slag met het vernieuwen van je online aanwezigheid, zonder dat je helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Het koppelen van je bedrijfswebsite aan je sociale media accounts is eenvoudig met onze websitebouwer. We bieden een intuïtieve interface waarmee je moeiteloos sociale media knoppen en feeds kunt toevoegen aan je website. Hierdoor kunnen bezoekers direct doorklikken naar je sociale profielen en de laatste updates bekijken. Bovendien bieden we gedetailleerde instructies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de integratie soepel verloopt. Met een sterke aanwezigheid op sociale media kun je nog effectiever communiceren met je doelgroep en je merkbekendheid vergroten.

Natuurlijk! Je hebt de mogelijkheid om naadloos je eigen domeinnaam te integreren met de website. Dit geeft een gepolijst en professioneel beeld, waardoor het moeiteloos wordt voor je potentiële klanten om je online te vinden. Via ons platform is het configureren van je domeinnaam een fluitje van een cent, wat zorgt voor een snelle en vlotte overgang naar je kenmerkende webadres.

Start Vandaag Nog Met
Uw Bedrijfswebsite Maken.

Plan nu een demo